O nama

Trgovačka marka REDAC® nastala je u Italiji i u vlasništvu je tvrtke Dama service S.r.l., (više na www.damaservice.it) čiji je Glavni franšizer i nositelj prava marke REDAC® za Republiku Hrvatsku tvrtka Dama toneri d.o.o. iz Zagreba.

REDAC® je sinonim za vrhunske, potpuno obnovljene tonere čiji kupci imaju punu garanciju na kvalitetu i količinu ispisa svakog pojedinog tonera, besplatnu dostavu u roku 24 sata za narudžbe veće od 300 kn, savjete stručnog osoblja pri kupnji novih uređaja za ispis te kao novost, osiguran vlastiti servis po vrlo povoljnim cijenama.

Profesionalan pristup, kvalitetno planiranje resursa i radnog vremena i stalna ulaganja u djelatnike i opremu garantiraju vrhunsku kvalitetu i uslugu korisnicima naših proizvoda.

Mi i nadalje puno pažnje polažemo na obrazovanje i trening našeg osoblja kako bi u svakom trenutku bili u toku s najnovijim događanjima u području obnove tonera, te kako bi pružili svojim kupcima profesionalnu i visoko kvalitetnu uslugu.

Svi moderni uređaji za ispis (osim tradicionalnih ruke i olovke) zahtjevaju neku vrstu potrošnog materijala, bili to toneri za laserske ili ink jet pisače, prah za kopirne uređaje ili slično. Za sve te vrste uređaja tvrtka REDAC® ima rješenje nudeći obnovljene patrone.
Glavni nam je zadatak zaštita okoliša kroz obnovu tonera za uređaje za ispis.

Cilj nam je podići broj obnovljenih tonera u Republici Hrvatskoj smanjujući time količinu teško razgradivog (ili nerazgradivog) materijala koji svakodnevno završava na otpadu.

 

copyright (c) 2008, Dama Toneri d.o.o., Zagreb, Hrvatska